Kod-A BT Vizyon Toplantısında Ürün ve Hizmetlerini Tanıttı

Kod-A BT Vizyon Toplantısında Ürün ve Hizmetlerini Tanıttı

Kod-A BT Vizyon Toplantısında Ürün ve Hizmetlerini Tanıttı

BTvizyon tarafından düzenlenen “Anadolu Toplantıları” kapsamında, 24 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşen Ankara etkinliğine katılan Kod-A Bilişim, ürün ve hizmetlerini bilişim sektörü profesyonelleri ve farklı sektörleri temsil eden şirket yetkililerine tanıttı.

Önde gelen bilişim firmaları ile Anadolu’nun çeşitli illerindeki firmaları buluşturmayı amaçlayan etkinlikte Kod-A Bilişim, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Gürhan Hoşgör ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı Uğur Topdemir tarafından temsil edildi. Gürhan Hoşgör, etkinlik kapsamında Kod-A’nın İzmir’de bulunan Dijital Arşiv Kent’i ile arşiv, doküman ve görüntü işleme yönetim sistemi GreenDocs’u anlattığı bir sunum da gerçekleştirdi.

 

 

Kod-A’nın doküman arşiv yazılımında açık ara sektör lideri olduğunu belirten Hoşgör; “Kod-A Bilişim olarak fiziki ve dijital arşivleme alanında tüm hizmetleri tek elden veriyoruz. Üçüncü parti yazılımlarla entegre olabilen GreenDocs bugün Türkiye’nin en büyük bilişim firmalarının da aralarında bulunduğu birçok dev firma ve kurum tarafından kullanılıyor. Bu firmaların bazılarının fiziki arşivleri de İzmir’de bulunan ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikasına sahip Dijital Arşiv Kentimizde korunuyor. Yazılım alanındaki gücümüzün yanı sıra, kapsamlı ve ihtiyaca bağlı esnek çözümler sunabilmemiz bizi farklı kılıyor” diye konuştu.

 

Ankara’nın Kod-A Bilişim için çok önemli bir lokasyon olduğunu da ifade eden Hoşgör; “Ankara’yı sadece kamu kurumlarının kalbi olarak görmüyoruz. Ankara’da bilişim alanındaki gelişmeleri yakından takip eden; güçlü, öngörüsü yüksek, bilişim alanındaki gelişmelere duyarlı bir özel sektör profili de bulunuyor. Bu nedenle Kod-A olarak, bölge müdürlüğümüzün de bulunduğu Ankara’da düzenlenen böylesi bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir