KOD-A BT VİZYON Etkinliğinde Doküman Yönetim Sistemini Tanıttı

KOD-A BT VİZYON Etkinliğinde Doküman Yönetim Sistemini Tanıttı

KOD-A BT VİZYON Etkinliğinde Doküman Yönetim Sistemini Tanıttı

Bilgi teknolojilerindeki yeniliklerin, deneyimlerin ve bilgilerin paylaşıldığı BTvizyon etkinliği 17 Aralık 2008 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Bilgi teknolojileri alanında faaliyet gösteren çok sayıda firmayı bir araya getiren etkinlikte Kod-A, kurmuş olduğu standı ve sunumuyla geniş ürün yelpazesini tanıttı.

 

 

Kod-A açık ara lider olduğu Doküman Tabanlı Sistemler konusunda stant açan ve bu konuda sunum yapan tek firma oldu. Etkinlikte Kod-A Yazılım Genel Müdürü Ersin Taşkın’ın yaptığı sunuma katılım ve ilgi oldukça fazlaydı. Taşkın sunumunda doküman tabanlı yönetim sistemlerinin ne olduğunu, önemini ve Kod-A’nın bu konuda kendi çözüm ortaklarına verdiği hizmetleri anlattı.

 

 

 

BTvizyon Anadolu toplantıları etkinlikleri, bilişim teknolojilerine ilişkin güncel ve gelecek vizyonların, deneyimlerin, bilgilerin, ürün ve çözümleriniz paylaşıldığı toplantı platformudur.

Etkinlikler önde gelen bilişim firmaları ile Anadolu’nun çeşitli illerindeki firmaların buluşturulmasını amaçlar. Bu toplantılar, bilişim teknolojileri sağlayıcılarının, hedefledikleri potansiyel kullanıcılar ile gelecek vizyonlarını paylaştıkları, ürünlerinin ve çözümlerinin tanıtımını yaptıkları ve örnek uygulamalarını gösterdikleri buluşma ve pazarlama platformlarıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir