Servis Büro Hizmeti (Dijital Arşivleme)

Servis Büro Hizmeti (Dijital Arşivleme)

Arşivlerin dijital ortama aktarılması sürecini kapsayan hizmetler bütünü “servis büro hizmetleri” olarak adlandırılmaktadır.  Servis büro hizmeti, uygulama alanına yani hizmetin verildiği yere bağlı olarak ikiye ayrılır: Yerinde servis büro hizmeti ve yerimizde servis büro hizmeti. Kod-A her iki servis büro hizmetini de en kaliteli, hızlı ve güvenilir şekilde vermektedir.

 

1 – Yerinde Servis Büro

Kod-A‘nın verdiği servis büro hizmetlerinin önemli bir kısmını yerinde servis büro hizmetleri oluşturmaktadır. Evraklarının bünyeleri dışına çıkmasını istemeyen işletme ve kurumlar için yerinde servis büro hizmeti ideal bir çözümdür.

Kod-A yerinde servis büro hizmetini  uzman personeli, ekipmanı ve yazılımıyla kurumun/şirketin kendisine tahsis etmiş olduğu alanda verir. Bu iş için ayrılan mekanın fiziki koşullarının projenin miktar ve süre gibi parametreleriyle uyumluluğu önemlidir. Kod-A bu konuda gereken bilgilendirmeyi yapıp, danışmanlık hizmeti de sunar.

 

2- Yerimizde Servis Büro Hizmeti

Kod-A‘nın İzmir’de Dijital Arşiv Kent’i, İstanbul ve Ankara’da ise servis büro hizmetlerine uygun şekilde tasarlanmış servis büro ofisleri bulunmaktadır.
Metro Ethernet ve VPN bağlantılı güvenli İnternet bağlantısı, servis büro hizmeti için uygun fiziki koşullar ve Kod-A teknik ekibine yakınlık, yerimizde verdiğimiz servis büro hizmetlerinin önemli avantajlarıdır. Yerimizde verdiğimiz hizmetler ayrıca düşük maliyet avantajı da sunmaktadır.

Servis Büro Hizmeti Hangi Adımlardan Oluşur:

Standart bir servis büro hizmeti evrak ayrıştırma işlemiyle başlar. Evrak tarama, görüntü iyileştirme, indeksleme işlemlerinden sonra kalite kontrol aşamasına gelinir. Kalite kontrolden geçen evraklar dijital ortama aktarılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir