Kod-A; EMEA Bölgesinde En Hızlı Büyüyen 80. Teknoloji Firması Oldu

Kod-A; EMEA Bölgesinde En Hızlı Büyüyen 80. Teknoloji Firması Oldu

Kod-A; EMEA Bölgesinde En Hızlı Büyüyen 80. Teknoloji Firması Oldu

Firmaların son beş yıl içerisindeki gelir artış oranlarına göre belirlenen Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı’nın 2011 yılı sonuçları Londra Kulesi’nde düzenlenen törenle açıklandı. Kod-A; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı (Europe, Middle East and Africa) ifade eden EMEA bölgesinde en hızlı büyüyen 80. teknoloji firması olarak ödüle layık görüldü.

 

 

Deloitte Teknoloji Fast50, 1995 yılında San Jose, Kaliforniya’da kuruldu. Coğrafi bölgelere göre en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketini belirlemektedir. Gittikçe gelişen program, Amerika Birleşik Devletleri dışında 18 ülkede ve 1 bölgede, Merkez Avrupa, bağımsız olarak işlemektedir. Fast50 programlarında yerel olarak ödül kazanan firmalar, Fast500 programına otomatik olarak girmektedir. Kod-A, EMEA bölgesinde en hızlı büyüyen sekseninci teknoloji firması olarak ödülünü aldı.

Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA, teknoloji alanına odaklanan ve son beş yıl içerisinde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde en hızlı gelir artışı oranına ulaşmış teknoloji firmalarını belirleyen, bölgenin en tarafsız sıralama standartı ve programıdır. Teknolojik yeniliği, girişimciliği ve hızlı bir büyümeyi birleştiren Fast500 şirketleri -büyük, küçük, kamu ve özel- farklı sanayi sektörlerini kapsamaktadır. Bu şirketler, donanım, yazılım, telekom, yarıiletkenler, internet, medya, yaşam bilimleri ve temiz teknoloji gibi yeni gelişmekte olan alanlarda lider durumdadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir