Kod-A Yazılım New York’tan Ödülle Döndü

Kod-A Yazılım New York’tan Ödülle Döndü

Kod-A Yazılım New York’tan Ödülle Döndü

Kod-A Yazılım New York’ta 25-27 Mayıs 2008 tarihlerinde düzenlenen 22. Uluslararası Kalite Zirvesinde Altın Kategoride ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı.

Uluslararası Kalite Zirvesinin düzenleyicisi olan BID’in Başkanı Jose E. Prieto açılış konuşmasında ödül kazanan kuruluşların liderlik, teknoloji ve yenilikçilik kavramlarına adanmışlığın sembolleri olup, sektörlerinde diğer şirketler için birer model konumunda olduklarını ifade eti.

Kod-A Genel Müdürü Ersin Taşkın ise zirvede küreselleşme üzerine yaptığı konuşmasında; “Küreselleşme bir gerçek. Varlığını inkar etseniz bile sizi etkileyen veya etkileyecek bir süreç. O zaman ülkelerimizin lider iş insanları ve yöneticileri olarak bize düşen görev, küreselleşme gerçeğiyle zamanında yüzleşmek ve bu sürecin tehditlerinden çok fırsatlarına odaklanmaktır. Küreselleşmenin tehditlerinden çok fırsatlarına odaklanmak biz girişimcilerin ve lider iş insanlarının ihtiyaç duyduğu hayalleri ve motivasyonu getirecektir” diye konuştu.

Kod-A’nın aldığı ödül ulusal basında da geniş yer buldu. Türkiye’nin en itibarlı ekonomi gazetelerinden Dünya, haberi “Kod-A Yazılım, alanında dünya zirvesini zorluyor” başlığıyla okurlarına duyurdu.

https://www.dunya.com/ekonomi/koda-yazilim-alaninda-dunya-zirvesini-zorluyor-haberi-38491

HaberTürk gazetesi de habere ekonomi sayfalarında yer verdi.

https://www.haberturk.com/ekonomi/makro-ekonomi/haber/77249-turk-yazilim-sirketine-yurtdisinda-odul

 

Uluslararası Kalite Zirvesinin düzenleyicisi olan BID 178 ülkeye yayılan bir organizasyon olup, QC100 Toplam Kalite Yönetimi modelinin yaratıcısı ve uygulayıcısıdır. Zirveye uluslararası iş camiasının önemli isimleri, Amerika Birleşik Devletlerindeki önemli diplomatik çevrelerle medya kuruluşlarının temsilcileri katılır. Zirvede, tüm dünyada sektörlerine liderlik eden şirket ve kurumları takdir etmek ve kalite konusunda firmaları teşvik etmek amacıyla her yıl Altın, Platin ve Elmas olmak üzere üç kategoride ödüller verilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir