Kod-A Bilişim Deloitte Teknoloji Fast50 2012’de Ödül Aldı

Kod-A Bilişim Deloitte Teknoloji Fast50 2012’de Ödül Aldı

Kod-A Bilişim Deloitte Teknoloji Fast50 2012’de Ödül Aldı

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nın 2012 yılı sonuçları 19 Kasım 2012 tarihinde Sakıp Sabancı Müzesi’nde düzenlenen törenle açıklandı. Kod-A, Türkiye’de en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri olarak ödüle layık görüldü.

 

Deloitte Türkiye TMT Lideri ve Ortağı Tolga Yaveroğlu, Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nın 1995 yılında Silikon Vadisi’nde başladığını, bugün 37 ülkede uygulanan bir program haline geldiğini ve Türkiye’nin 2006 yılından beri bu programa dahil olduğunu söyledi. Türk teknoloji şirketlerinin bu programda büyük başarı gösterdiklerini belirten Yaveroğlu; “Türkiye’de Deloitte Teknoloji Fast50 Programı’nda dereceye girenler, 2009 ve 2011 yıllarında Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) ülkeleri arasında yapılan Fast500 şirketleri içinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu sene programda yer alan teknoloji şirketlerini de Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı ile yeni iş bağlantıları kurma ve yeni pazarlara açılma gibi pek çok fırsat bekliyor” diye konuştu.

Türk Telekom Teknoloji Başkanı Timur Ceylan ise girişimciliği desteklemeye devam edeceklerini belirterek, “İletişim teknolojileri alanında en deneyimli şirket olarak, henüz işe koyulmuş genç şirketlerin heyecanını hissediyor ve paylaşıyoruz. Girişimcilik heyecanımızı hiç kaybetmeden çalışmaya ve girişimciliğin önünü açan bu tip oluşumlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Deloitte’un 1995 yılından beri dünyanın 37 ayrı bölgesinde 3 ayrı program halinde oluşturduğu Teknoloji Fast50 Programı teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerinde yer alan şirketlerin son 5 yıldaki net satışlarındaki büyüme oranlarına göre belirleniyor. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nda yer alan şirketler, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan EMEA Fast500 Programı’na da aday oluyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir